Alsik Hotel

Flot hotel beliggende direkte ud mod Alssund i Sønderborg - som med sine 19 etager allerede er blevet et vartegn for Sønderborg. Indvendigt er Alsik et pragtstudie i nordisk design, stemning og hygge. De autentiske materialer bringer den nordiske natur og lyset inden for på det smukke hotel, der naturligvis er indrettet med stilfulde møbler og interiør i bedste skandinaviske designtradition.

Hotellet byder på 2 store SPA-områder, hvor der er mulighed for at forkæle sig selv (mod tillæg)

Hotellet er kendt for sine 3 restauranter - hvor den mest prestigefyldte er Restaurant Syttende, som i 2021 blev tildelt en Michelin-stjerne. Den høje kvalitet findes dog også i både Restaurant Alsik og Restaurant Freias Spisestue, hvor vi skal nyde skønne måltider.

Faciliteter: Reception, elevator, restauranter, bar, café i SPA-området, indendørs swimmingpool, terrasse, gratis wi-fi. Imponerende og unik udsigtsterrasse på 16. etage!

Værelser: Bad, toilet, hårtørrer, telefon, TV, aircondition, værdiboks, wi-fi (gratis) faciliteter til at lave kaffe/te. Værelserne har alle udsigt over Alssund eller havnefronten. Mod tillæg er der mulighed for at opgradere til Premium værelser, som er placeret højt oppe (fra 8. – 15. etage) 

Hotel Alsik - Grand Premium værelse
Hotel Alsik - standard værelse
Terrasse Hotel Alsik
Alsik 03
Restaurant Alsik
Alsik 05
Alsik Spa
Alsik Spa3
Alsik Spa2
Alsik Spa4

Har du brug for hjælp?

Kontakt Best Travel

Mangler du hjælp eller har du spørgsmål til vores rejser? Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 2 hverdage.

Din henvendelse