Cananda Cananda
Adobestock 265556783 4 3

Langtidsrejser

Kan du ikke få nok af varmen? Den danske vinter kan godt være lidt lang, så vi foreslår i stedet, at du bruger noget af tiden sydpå med vores langtidsrejser.

Vores rejser går til Italien, Spanien, Portugal, Thailand og De Kanariske Øer – destinationer, hvor du finder venligere gennemsnitstemperaturer end de danske i vinterhalvåret.

Se alle langtidsrejser

Forud for afrejsen fra Danmark

Vaccination: Ingen krav om vaccination for COVID-19. Hvis du ikke er vaccineret, skal du fremvise frisk negativ test samt (for egen regning) testes under opholdet.

Indrejseformular: Skal udfyldes forud for afrejse. Best Travel udsender vejledning hertil ca. 7 dage inden afrejse.

Ved afrejsen fra Danmark

Mundbind: Du skal anvende mundbind i lufthavnen i Danmark, på flyvningen samt i lufthavnen i Italien. Stofmundbind og visir anerkendes ikke som gyldigt mundbind. Mundbind kan fjernes ved indtagelse af mad/drikke.

Indrejseformular: Din udfyldte indrejseformular skal fremvises ved ombordstigning på flyet.

Under rejsen i Italien

Coronapas: Der er krav om at fremvise coronapas (i Italien kaldet ”Green Pass”) i en række situationer. Dette gælder først og fremmest i forbindelse med indendørs restaurantbesøg, udendørs forestillinger, events, sportsbegivenheder, museer, kulturinstitutter, svømmehaller, sportshaller, fitnesscentre, messer, konferencer, tema- og forlystelsesparker, spillehaller mv. Der er IKKE krav om at vise coronapas ved hotelophold.

Mundbind: Det er obligatorisk at bære mundbind indendørs – herunder også i busserne vi benytter.

Dubai Panorama 4 3

Luksus i Dubai

Dubai med dansk rejseleder!

NYHED:
Ørkensafari, Burj Khalifa, Burj Al Arab... Oplevelserne står i kø, når Best Travel inviterer til en af verdens mest fascinerende metropoler.

Vi har sammensat en rejse til dig, som gerne vil opleve Dubai for første gang og sætter pris på høj kvalitet og komfort. Vi har naturligvis dansk rejseleder med på hele rejsen, således du er sikret det bedste udbytte af turen.

Læs mere om Luksus i Dubai

Vaccination & Test

For alle rejsemål gælder, at du som minimum skal ENTEN være vaccineret mod Covid-19 ELLER testet negativ lige før afrejsen. For en del af vore rejsemål er der endda krav om både vaccination og test.

Best Travel anbefaler PCR-test kort før afrejse.

Best Travel anbefaler alle gæster - uanset vaccinestatus - at få foretaget en PCR-test kort før afrejsen. Dette skyldes både hensynstagen til dine medrejsende - men også fordi reglerne kan ændres med meget kort varsel.

På alle rejser skal du medbringe dit coronapas!

Vi informerer alle gæster direkte om reglerne - men herunder finder du kravene som de er lige nu netop for dit rejsemål (se længere nede på siden). 

Senest opdateret: 20. december 2021

Douro As 207587895 4 3

Krydstogt på Dourofloden

Mange har efterspurgt det - nu er det tilbage! Glæd dig til et fantastisk flodkrydstogt på Dourofloden med dansk rejseleder.

Undervejs gennem smukke landskaber tager vi på spændende udflugter til historiske byer og skønne vingårde - og så skal vi selvfølgelig nyde det gode liv ombord på det flotte 4-stjernede skib Douro Cruiser.

Læs mere om Krydstogt på Dourofloden
Arena di Verona

Rejsetyper

Er du til et hyggeligt krydstogt på floderne igennem Europa? Eller hvad med en fantastisk operarejse til Verona? Eller ønsker du et langtidsophold under varmere himmelstrøg? Gå på opdagelse blandt vores forskellige rejsetyper. Vi håber, vi kan inspirere dig til din næste rejse med Best Travel.

ALL INCLUSIVE DRIKKEVARER: Du får lige nu en gratis Easy drikkevarepakke* med på Krydstogt til Norge (Værdi: 1.540,- pr. person). OBS: Gælder kun nye bestillinger (kampagnen gælder til og med. d. 27/2-2020)

*Easy drikkevarepakke: Ubegrænset forbrug af drikkevarer med stykpris op til €6/$5: Fadøl, husets vin i glas, udvalgt spiritus, cocktails og aperitifs, alkoholfrie cocktails, sodavand og juice i glas, vand på flaske samt kaffe, specialkaffe, te og varm cacao.


Geiranger 4 3
MSC19001883
MSC19001492
Msc Balkon
Svalbard Dpc 25877242
Petersborg Hdr

Krydstogt med dansk rejseleder

Vil du opleve Norges smukke fjorde, Østersøen med Skt. Petersborg eller Nordkap og Svalbard? På et krydstogt med MSC Cruises kan du slappe af og lade alle oplevelserne komme til dig.

Dansk rejseleder og udflugter: I 2022 medfølger nu også dansk rejseleder og udflugt(er) på langt de fleste af vores krydstogter med MSC Cruises.

Læs mere om krydstogter med MSC Cruises
BT Italien 2019 (86 Of 458)

Tryghedsgaranti

  • Gratis ombookning indtil 90 dage før afrejse

  • Altid danske rejseledere

  • Penge retur ved aflyst rejse

  • 21 dages fuld fortrydelsesret

Bestiller du din rejse hos Best Travel, får du en pakkerejse, og med en pakkerejse giver du dig selv den største forbrugerbeskyttelse. Her er det udelukkende rejsebureauet, der hæfter for rejsens enkeltdele.

Bliver din rejse annulleret - enten af os eller som følge af rejsevejledningerne -  får du altid rejsens pris retur. Dette gælder uden undtagelse på alle vore rejser! Og du skal aldrig vente mere end 14 dage på refunderingen!

Din tryghed - vores ansvar

Din tillid er afgørende for os. Læs mere om vores tryghedsgaranti.

Har du brug for hjælp?

Kontakt Best Travel

Mangler du hjælp eller har du spørgsmål til vores rejser? Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 2 hverdage.

Din henvendelse