Cananda Cananda
Adobestock 265556783 4 3

Langtidsrejser

Kan du ikke få nok af varmen? Den danske vinter kan godt være lidt lang, så vi foreslår i stedet, at du bruger noget af tiden sydpå med vores langtidsrejser.

Vores rejser går til Italien, Spanien, Portugal, Thailand og De Kanariske Øer – destinationer, hvor du finder venligere gennemsnitstemperaturer end de danske i vinterhalvåret.

Se alle langtidsrejser

Forud for afrejsen fra Danmark

Vaccination: Ingen krav om vaccination for COVID-19. Hvis du ikke er vaccineret, skal du fremvise frisk negativ test samt (for egen regning) testes under opholdet.

Indrejseformular: Skal udfyldes forud for afrejse. Best Travel udsender vejledning hertil ca. 7 dage inden afrejse.

Ved afrejsen fra Danmark

Mundbind: Du skal anvende mundbind i lufthavnen i Danmark, på flyvningen samt i lufthavnen i Italien. Stofmundbind og visir anerkendes ikke som gyldigt mundbind. Mundbind kan fjernes ved indtagelse af mad/drikke.

Indrejseformular: Din udfyldte indrejseformular skal fremvises ved ombordstigning på flyet.

Under rejsen i Italien

Coronapas: Der er krav om at fremvise coronapas (i Italien kaldet ”Green Pass”) i en række situationer. Dette gælder først og fremmest i forbindelse med indendørs restaurantbesøg, udendørs forestillinger, events, sportsbegivenheder, museer, kulturinstitutter, svømmehaller, sportshaller, fitnesscentre, messer, konferencer, tema- og forlystelsesparker, spillehaller mv. Der er IKKE krav om at vise coronapas ved hotelophold.

Mundbind: Det er obligatorisk at bære mundbind indendørs – herunder også i busserne vi benytter.

Dubai Panorama 4 3

Luksus i Dubai

Dubai med dansk rejseleder!

NYHED:
Ørkensafari, Burj Khalifa, Burj Al Arab... Oplevelserne står i kø, når Best Travel inviterer til en af verdens mest fascinerende metropoler.

Vi har sammensat en rejse til dig, som gerne vil opleve Dubai for første gang og sætter pris på høj kvalitet og komfort. Vi har naturligvis dansk rejseleder med på hele rejsen, således du er sikret det bedste udbytte af turen.

Læs mere om Luksus i Dubai

Vaccination & Test

For alle rejsemål gælder, at du som minimum skal ENTEN være vaccineret mod Covid-19 ELLER testet negativ lige før afrejsen. For en del af vore rejsemål er der endda krav om både vaccination og test.

Best Travel anbefaler PCR-test kort før afrejse.

Best Travel anbefaler alle gæster - uanset vaccinestatus - at få foretaget en PCR-test kort før afrejsen. Dette skyldes både hensynstagen til dine medrejsende - men også fordi reglerne kan ændres med meget kort varsel.

På alle rejser skal du medbringe dit coronapas!

Vi informerer alle gæster direkte om reglerne - men herunder finder du kravene som de er lige nu netop for dit rejsemål (se længere nede på siden). 

Senest opdateret: 20. december 2021

Douro As 207587895 4 3

Krydstogt på Dourofloden

Mange har efterspurgt det - nu er det tilbage! Glæd dig til et fantastisk flodkrydstogt på Dourofloden med dansk rejseleder.

Undervejs gennem smukke landskaber tager vi på spændende udflugter til historiske byer og skønne vingårde - og så skal vi selvfølgelig nyde det gode liv ombord på det flotte 4-stjernede skib Douro Cruiser.

Læs mere om Krydstogt på Dourofloden

Har du brug for hjælp?

Kontakt Best Travel

Mangler du hjælp eller har du spørgsmål til vores rejser? Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 2 hverdage.

Har du spørgsmål til, hvordan COVID-19 kan påvirke din rejse, henviser vi til Om rejser og coronavirus

Din henvendelse